2016. május 31., kedd

Májusi összefoglaló

Egész gyors volt ez a május is, hihetetlen, hogy holnap már június lesz. Na, de nézzük csak, mi történt ebben a hónapban.




Ismét bevásárlókörúton voltam, amiről örömmel jelenthetem, hogy sikeres volt. Megint szereztem egy virágos felsőt, két spagettipántos pólót és sikerült zsákmányolnom egy Mardekáros pizsamát is.

Végre sikerült időt szakítanom néhány filmre is. A dán lányt láttam, ami egy egész jó kis adaptáció volt, illetve a Hotel Transsylvania második részét, amit röviden egy aranyos meseként tudnék jellemezni,a mi elszórakoztatott arra az időre, amíg néztem.

Rákaptam a teára. Ezelőtt nem voltam egy nagy teázós fajta, de nem is olyan rég megkívántam és megkértem anyut, hogy vegyen gyümölcsteát. A málnás és az almás az aktuális kedvencem, de eddig mindegyik ízlett,amelyiket kóstoltam.

Ilyen pizsamát vettem :))
A másik lázhoz is volt köze anyunak, ami elkapott ebben a hónapban és ami nem más, mint a színezés. Eleinte egyáltalán nem akartam kipróbálni a felnőtt színezőket, de amikor anyu vett egyet, úgy voltam vele, egy próbát csak megér. Nem hittem volna, de tényleg élvezem, szóval most elkezdtem színezni is.

A harmadik új, aktuális kedvencem a kivi. Hihetetlen, de én csak most jöttem rá, hogy mennyire finom!

Tegnap pedig elkészült a blog Facebook-oldala is, amit az oldalsávból egy kattintással elérhettek és lájkolhattok. 

Nos, havi olvasások terén a legnagyobb sikerem az volt, hogy befejeztem Diane Haeger könyvét, A riválist, amit egy borzalmas kínszenvedésként éltem meg. A május további részében szerencsém volt az olvasmányaimmal, Naomi Noviktól a Rengeteg klassz kis könyv volt, Danielle Paige-től a Dorothynak meg kell halnia szintén nagyon tetszett, bejegyzés érkezik hamarosan. Ezeken felül még volt szerencsém Böszörményi Gyulától a Leányrablás Budapesten című könyvhöz, jelenleg is a sorozat második részét, A Rudnay-gyilkosságokat olvasom. Nos, az első részről már hosszasan áradoztam egy bejegyzésben, de összességében úgy néz ki, hogy új kedvenc könyvsorozatot fogok avatni.


6 megjegyzés:

  1. Óóó, honnan szereztél ilyen pizsit? :OO Nekem is kell. :D Kíváncsi vagyok mit mondasz majd Dorothyra, nálam egy ideje kívánságlistán van a regény. Plusz a Rudnay-gyilkosságokra...(bár ott 5*** számítok ;))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Primarkban vettem :D Esetleg Dániában nincs? :) A Dorothy tetszett, már csak a bejegyzést kéne megírni belőle, A Rudnay-gyilkosságok pedig ismét esélyes a végtelen számú csillagra :))))))

      Törlés
    2. Nincs sajnos. :( De hamarosan megyek gyakorlatra az angol fővárosba (pszt, ez titok!), és akkor kifosztom a boltot a HP-s cuccoktól. :DD

      Törlés
    3. Majd mutasd meg, miket szereztél!:) Zoknik és felsők is szoktak lenni mindig :D

      Törlés
  2. Ez a pizsi tényleg szuper!! :)
    A kivit én is szeretem, csak megpucolni utálom, nemrég rájöttem, hogy lehet úgy is enni, hogy félbevagom és kiskanállal eszem meg, így mondjuk meg csöpög mindenhová, de nem gond! :)
    A dán lányt azt már mi is meg akarjuk nézni, de előbb mindenképpen el szeretnénk olvasni a könyvet.
    Zsófi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látom, ez a pizsi mindenkinek nagyon tetszik! :D (Azóta voltam megint a Primarkban, mert egyik barátnőm megkért, hogy vegyek neki is.)
      A kivit én is utálom megpucolni, ráadásul az egyik késsel nem is tudom (nagyon ráférne már, hogy megélezze apu, de mindig elfelejtem betenni a bőröndbe, ha megyek haza XD).
      A dán lányt csak ajánlani tudom, könyvben is és filmben is! :)

      Törlés